martes, 17 de noviembre de 2015

Segona Assemblea. PROPOSEM!

Avui dia 17 de novembre de 2015 ha tingut lloc la segona assemblea del Consell dels Infants de l'escola! 
Hem comptat amb la presència de la Vera de P3, que ha vingut a ajudar a la seva companya Elsa i la Michelle de 5è no ha pogut venir però en el seu lloc hem tingut el plaer de comptar amb la Mónica!
Avui ens hem dedicat a recollir i apuntar les propostes que han sortit a cadascun dels cursos. Heu de saber que els vostres consellers i conselleres han fet unes bones exposicions orals i han donat molts arguments per tal de defensar les vostres demandes. Tot i així, a la propera assemblea (15 de desembre) haurem de triar una per treballar aquest curs 2015/2016 i ho farem entre tots tenint en compte diferents criteris. 
Els vostres representants us explicaran a tutoria què és va parlar a la reunió per tal que esteu informats i pogueu dir la vostra. També us arribarà l'acta (que elaborarà la Júlia, la Presidenta, el divendres a l'hora del pati) i una graella que va anar registrant la Secretària, la Icíar, mentre la resta dels consellers/es anaven exposant.
Aquí us deixem unes imatges com a recull de la sessió...

Elsa amb l'ajuda de Vera. Volen més joguines per al pati i arreglar la caseta de la Peppa Pigg.
Els alumnes d'educació infantil han treballat de valent...

 ....i han pensat moltíssim!

A la classe del Víctor li agradaria fer una festa de final de curs diferent! Ens presenten noves propostes...
La secretària, la Icíar, registra les propostes a mesura que s'exposen.


 La Lucía ben acompanyada per la seva fillola i la Vera ens explica quina demanda té una de les classes de 6è de la mateixa manera que fa la nostra Presidenta, la Júlia.
I aquí estem tots/es.... foto de grup!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario