martes, 7 de febrero de 2017

Avui, dia 7 de febrer, els consellers i conselleres de l'escola ens hem tornat a reunir en assemblea
En primer lloc, hem pogut veure els vídeos que han arribat, com resposta a les demandes de col·laboració amb el nostre projecte, per part de la Suzanna Abellan, el Charlie Cuevas i la nostra Yolanda Jiménez!!!! Ens hem emocionat molt en saber que, en la mesura del possible, compartiran amb nosaltres la festa de la primavera i, aquest any, de la MÚSICA!!💃💃💃 I, com no, ens ha encantat saber que la Yolanda ens ajuda, amb el seu gran talent, amb el cartell publicitari!!!

En segon lloc, hem fet una posada en comú dels deures que han portat els diferents cicles: 
- cicle inicial: escriure una carta a la Marisa. Hem escollit la proposta de la Sara Gómez (2n)
- cicle mitjà: escriure un mail a l'escola de música municipal de Rubí. Hem escollit la proposta de la Eider (3r)

- cicle superior: escriure un mail a l'escola de dansa del poble "Vuit temps". Hem pactat que el Samuel, el nostre president, s'encarregarà d'acabar de redactar bé la proposta ja que no deixava gaire clar que el què necessitem és que les persones de l'escola vinguin a fer-nos una exhibició i no que ens ajudin amb la coreografia del flashmob.
- educació infantil:portar un eslògan.Hem escollit un eslògan preciós "La música amb el cor" Els nostres grans petits han fet una feina impressionant!!! Els seus padrins han estat ben orgullosos/es.
En tercer lloc, hem posat en comú diferents propostes per organitzar el Flashmob publicitari amb la cançó "Can't stop the feeling" de J. Timberlake. Aquí teniu la mostra d'un grup de 3r treballant a la tutoria prèvia a l'assemblea.

Per finalitzar, hem parlat de la feina que caldrà portar feta per a la propera assemblea (deures). De cada grup participaran al flashmob el conseller/a, més dos alumnes de la classe que el tutor/a hagi triat previ càsting per participar. Cada grup s'ha d'organitzar per tal de portar la relació dels noms dels participants la propera trobada que serà el dimarts 28 de febrer de 2017 , com sempre, a la biblioteca de l'escola. En aquesta sessió anirem acotant temes com la data de realització del flashmob, el lloc, el total de participants; com, quan i on assajarem la coreografia, etc.. 
Acceptem tota mena de propostes!!😊😊😊
A més a més, els grups de primària que han estat triats per la seva carta, mail, etc... s'han d'encarregar de fer arribar a les persones els documents corresponents (inicial de fer arribar la carta a la Marisa, mitjà d'enviar el mail a l'escola municipal de música de Rubí i superior d'enviar el mail a l'escola de dansa "Vuit temps")
Si teniu qualsevol qüestió, no dubteu a preguntar-nos. És important recordar la importància de portar els "deures" a les assemblees i de fer els traspassos posteriorment a les tutories pel bon funcionament del Projecte!!! 

Seguim endavant i amb ritme!!!🔝


No hay comentarios:

Publicar un comentario