viernes, 26 de mayo de 2017

Ha arribat el dia!!!!!!!!


I per fi ha arribat el dia del
CONCERT DE LA FESTA DE LA PRIMAVERA!!!!!!!
Ja és divendres 26 de maig i, tal i com hem planificat, aquesta tarda tindrà lloc el concert organitzat pels consellers/es del consell dels infants!! La ubicació de l'escenari serà a la pista de bàsquet de l'escola i l'accès per la porta d'educació infantil! Us volem recordar que l'inici será a les 17.45h però que a partir de les 17.30h ja podeu anar arribant. Si encara hi ha algún despistat/da que no ha adquirit la seva entrada, encara està a temps de comprar-la. Us recordem que les entrades costen dos euros i que els diners que recollim seran per contribuir a la realització d'una sortida per a tots els nens i nenes del centre. Estem súper emocionats esperant l'arribada dels artistes que hi participaran: els músics de l'escola de música municipal de Rubí, els i les ballarines de l'escola de ball "Vuit temps", els alumnes de la Marisa i la seva polka, el Charlie Cuevas, la Suzanna Abellán, les noies de "Slimdance" que es desplacen des de Sant Feliu de Llobregat ,en especial a la Sheila Vílchez i tots els consellers i conselleres que participaran al Flashmob que ja van fer al centre del poble amb l'obejctiu de publicitar la festa.
Aprofitem per informar-vos que hem convidat a Ràdio Rubí per a que vinguin a cobrir la noticia i us avancem que al final de l'acte direm la quantitat de diners recollida gràcies a tots i a totes.
Quins nervis....!!!!
Per finalitzar, volem donar les gràcies a tots els mestres de l'escola que d'alguna manera o altra han col.laborat i han fet que avui aquest concert sigui posible: treballant el projecte al llarg del curs amb nosaltres, acompanyant-nos amb el flashmob, muntant l'escenari, la carpa i tota la resta... no ens volem deixar a ningú així que no direm noms perquè són molts....
GRÀCIES COMPANYS/ES!!!

Candi i Sònia


" LA MÚSICA ES ESE LUGAR EN EL QUE TODOS COINCIDIMOS ALGUNA VEZ"

No hay comentarios:

Publicar un comentario