martes, 30 de mayo de 2017

I gairebé arribats al juny....darrera assemblea del consell!!!

Avui dimarts dia 30 de maig s'ha celebrat la darrera assemblea del consell dels infants del curs 2016/2017 amb l'assistència de tots els consellers i conselleres excepte els de sisè! Els hem trobat molt a faltar però s'ho estan passant d'allò més bé a les colònies!!!! (Tot sigui per una bona causa 😝)
En aquesta sessió ens hem centrat en fer una valoració general del projecte, del concert concretament, parlant sobre aspectes com ara: Com va anar? Què és el que més ens ha agradat /menys i perquè? Quines coses podem millorar? Com podríem fer-ho?, hem compartit anècdotes, impressions, etc. Per últim hem recordat quin era el nostre objectiu inicial: aconseguir diners per contribuir a una sortida per tots els nens i nenes de l'escola i hem pogut veure que s'ha assolit recollint 735 euros!!!! 
Al llarg de les primeres assemblees del proper curs haurem de pensar quina sortida farem amb aquests diners, haurem de proposar diferents llocs que puguem visitar, veure com contractem els autocars, com ens organitzem, etc. Així que al setembre... se'ns gira feina!!!!
Ara per ara, us volem donar les gràcies per tot els que pares, mares, famílies, amics, mestres, etc... a tota la comunitat educativa, per ajudar-nos a tirar el projecte endavant, per contribuir en el dia a dia i per, com sempre, FER-NOS CRÉIXER. 
GRÀCIES I ..... BON ESTIU!!!!!!!! 

PD: Poseu les piles a carregar... 😎

No hay comentarios:

Publicar un comentario