martes, 9 de mayo de 2017

Quins nervis!!!!!!

Avui, els consellers/es i els diferents alumnes seleccionats als càstings, de p3a 6è, hem fet el darrer assaig general a la sala de dansa de l'escola.
I ara si que si....s'apropa el dia, i ens plau comunicar-vos que us esperem a tots i totes el proper dimarts 16 de maig a partir de les 10.30h!

El Flashmob el farem en dos espais:
 Plaça del mercat


Plaça de l'esglèsia

Us recordem que l'objectiu d'aquest flashmob és vendre entrades al preu de 2 euros per al concert de música que hem organitzat el dia de la nostra  Festa de la Primavera, el divendres 26 de maig a les 17.30h . L'escenari es trobarà ubicat a la pista de bàsquet de la mateixa escola.
Els diners que recollim aniran destinats a la realització d'una sortida per a tots els nens i nenes del centre. En funció del què disposem, haurem de calcular quin pressupost tenim per a cada alumne, on podem anar, si tenim opció de pagar autocar o anem caminant, si podem invertir en la compra d'entrades d'algun museu, espectacle, etc... així que us demanem la máxima col.laboració que ens pogueu oferir i us donem moltíssimes gràcies per endavant!!!!
La setmana vinent trobareu una noticia amb les fotos i els vídeos de la diada... quina emoció!


No hay comentarios:

Publicar un comentario