martes, 31 de octubre de 2017

TASQUES DELS CONSELLERS/ES: SESSIONS 17-24 OCTUBRE DE 2017

Benvinguts i benvingudes,

Ens agradaria explicar que la feina dels consellers, conselleres, substituts i substitutes va més enllà d'assistir a les reunions mensuals del Consell. Ens estem implicant molt per poder ensenyar-vos tot el que fem, el treball que realitzem i les propostes que tenim.

És per això que cada setmana ens reunim durant una hora per dissenyar el que hem de fer abans de la propera reunió de Consell (que serà el 7 de novembre).

El dimarts dia 17 d’octubre els consellers/es i substitut/es de 6è, 3r i 1r ens vam reunir per realitzar diferents tasques. Vam fer 3 grups de treball i aquestes van ser les feines que vam fer;

  • Comissió d’informàtica: teníem l’objectiu de descarregar les fotografies que vam fer l’anterior sessió, passar-les a l’ordinador, imprimir-ne algunes per la comissió de decoració i aprendre com funciona el blog per fer les entrades.

  • Comissió d’entrades del blog: teníem l’objectiu d’escriure les notícies i esdeveniments que han anat passant al Consell perquè la comissió d’informàtica pogués fer les entrades al blog. Havíem de tenir cura de no fer faltes i fer servir un vocabulari adequat.

  • Comissió de decoració: teníem l’objectiu d’informar als alumnes de l’Escola  les notícies i esdeveniments que han anat passant al Consell a través d’un cartell que vam penjar al plafó de les escales.
Per altra banda, el dimarts dia 24 d’octubre els consellers/es i substitut/es de 5è, 4rt i 2n ens vam reunir per realitzar les tasques que no van poder acabar els nostres companys i companyes la setmana anterior. També ens vam dividir en 3 grups.

La propera setmana ja haurem votat i decidit la proposta sobre què fer amb els diners que vam recaptar l’any passat!


Atentament; Consell dels Infants

No hay comentarios:

Publicar un comentario